چه كسي مي گويد وضعيت اقتصادي مردم بد است. پس چرا بازار اين همه شلوغ است. نمي تواني در بازار قدم بزني. هزاران تنه مي خوري. اينها چه كساني هستند آيا از كره ماه يا مريخ آمده اند. لذا خدا را شاكريم كه به اندازه ي كافي داريم تا در اين شب عيد به بازار برويم و خريدهاي مورد نياز خود را انجام دهيم. ولي چند نكته را در هر حالت فراموش نكنيد:
1- دوستان طبع ما ايرانيها در خريد بسيار بالاست. لذا اگر نصف آن چيزي كه در ذهن مان هست بخريم نيز كافي است. هميشه هر چيزي را مي خواهيد بخريد مشخص كنيد و فقط و فقط نصف آن را بخريد.
2- متأسفانه خريد در كشور ما بيش از حد جاذبه دارد. بايد اين جاذبه را با تقويت ويژگي هاي معنوي كاهش دهيم. بعضي از بانوان واقعاً از خريد لذت مي برند. در حاليكه آيا مي دانيم اگر لذت از حالت اعتدال خارج شود مضر به حال فرد، جامعه در اين دنيا و آن دنيا است. لذت مادي تا زماني توجيه دارد كه شما نيازهاي ضروري و يك مقدار مي بيش از آن را تأمين كنيد.
3- سعي كنيم به جاي اينكه به بازار برويم و با خريد خود را مشغول كنيم و لذت ببريم مي توانيم به مسجد برويم و با صحبت با خدا لذت ببريم. برويم از جاهاي ديدني و گردشگري و موزه ها ديدن كنيم و اين همه بازار را شلوغ نكنيم. تا قيمت ها اين همه صعودي رشد نكنند.
خبر: موزه اي در شاهين شهر اصفهان پارك خضرنبي برپا گرديده و از علاقمندان دعوت مي شود از آن بازديد نمياند.
تمام لحظه ها زيبا هستند.
اين توئي كه بايد پذيرنده باشي و آماده تسليم.
تمام لحظه ها سرشار از نعمت اند،
اين توئي كه بايد توانايي ديدن داشته باشي.
تمام لحظه ها با نيايش همراهند،
اگر همه را با سپاسي ژرف بپذيري،
هيچ مشكلي پيش نخواهد آمد.
در نظر داريم براي تكميل زندگي نامه قهرمان ملي اياز شيباني كاپيتان كش، نظران مخاطبين مطلع را جمع آوري و به صورت يك پست بر روي وبلاگ بگذاريم. خواهشمند است دوستان مطلع، ما را در اين امر ياري نمايند.
براي انكه حقيقتاً زيبا شويم بايد:
1- زندگي پاكي داشته باشيم.
2- پيرو حقيقت باشيم.
3- دچار خشم نشويم.
4- در همه حال لبخند بزنيم.
5- به تهيدستان و از پاافتادگان كمك كنيم.
چون از خداييم«انا لله»
چون در نعمت و بركت او شناوريم
چون به هيچ موجودي جز او نياز نداريم
چون آرامش مطلق را به ما عطا كرده است
قلب من نيايش مي كند او را!
قلب من او را تحسين مي كند: فتبارك الله احسن الخالقين.
چون فكر ما را اگر در مسير حركت كنيم مظهر شناخت خود و خودش قرار داده است
چون به ما گفته فقط بيا سر سفره و براي آن دلت را براي من پاك كن
چون از ما خواسته به مسائل پيچيده فكر نكنيم و فقط گفته بندگي كن و آرام باش و از زندگي ات لذت ببر
خوشحالم و مسرور و در فكرم كه چگونه مي توانم بيشتر به او نزديك شوم
بعضي وقتها از خوشحالي نزديك است پرواز كنم و از هيچ جيز خسته نمي شوم بلكه لحظه به لحظه نور خدا را بيشتر در وجودم حس مي كنم
البته همه ي اينها شرطي دارد كه بايد حتماً رعايت كنيم:
بايد قوانين و قواعد الهي را به جا بياوريم.
حتماً سئوال داريد كه در مورد قوانين و قواعد الهي بيشتر توضيح دهيد. من يك نكته را بگويم: يكي از وظايف اصلي انسان در زندگي اين است كه قوانين و قواعد الهي را خوب بشناسد. درگير مسائل حاشيه اي شدن فايده اي ندارد بايد تحقيق و بررسي كنيم كه طبق قوانين و قواعد الهي وظيفه ي ما چيست؟
بايد مطالعه كرد بايد بررسي كرد بايد زندگي افراد موفق را مورد بررسي قرار داد.
ما هر لحظه متولد مي شويم پس بايد هر لحظه را جشن بگيريم. نيروي هماهنگ لايزال و لايتناهي در پشت همه ي نيروهاي كائنات، تولد لحظه به لحظه ما را مديريت مي كند. همه چيز تحت سيطره و اراده ي الهي پيش مي رود و ما به سمت نعمت هاي فراوان هدايت مي شويم. همه چيز در دست اوست.
ما تغيير مي كنيم تا به خدا نزديك شويم. تغيير مي كنيم تا همانند خداوند زيباتر شويم. تغيير مي كنيم تا رشد كنيم و كامل تر شويم. در واقع تغيير مي كنيم تا به صفات متعالي خداوند برسيم. تغيير مي كنيم تا ظرفيت نعمت هاي متعالي تر خداوند را پيدا كنيم.
به همين خاطر لحظه به لحظه متولد مي شويم. تولدي كه جريان نور و اراده ي الهي است و تغيير ما را تضمين مي كند. همه ي اينها خواست اوست و خواست او بهترين و متعالي ترين است. پس بايد راحت و آسوده فقط به فكر تولدهاي جديد باشيم.
کلوا و اشربوا ولاتسرفوا ان الله لا یحب المسرفین(عليرضا اژدري)
بخورید و بیاشامید و اسراف نکنید همانا خدا اسرافکاران را دوست ندارد.1
اسراف در فرهنگ لغات به معنای افراط ، فراخ رفتاری ،تلف کردن مال و ول خرجی کردن و یا در مهر مورد زیاده روی کردن را آورده اند.2
و اما درحرمت اسراف و مذموم بودن آن هیچ بحث و حرفی نیست ولی کلام در اینست که چگونه تشخیص دهیم زیاده روی کرده و اسراف نمودیم ، یا قدم به میانه و اعتدال گذارده ایم
از اين به بعد هر چيزي را خواستي بخري نصف آن را بخر. اگر مي خواهي يك كيلو پياز بخري، نيم كلو بخر. اگر مي خواهي 2 كيلو پرتقال بخري يك كيلو بخر. اگر مي خواهي 1 كيلو سيب بخري، نيم كيلو بخر. اگر مي خواهي 3 كيلو سيب زميني بخري، 5/1 كيلو بخر. خلاصه هر چيزي مي خواهي بخري نصفشو بخر.
ذهن ما ايرانيها طوري تربيت شده كه هر چيزي مي خريم حداقل دو برابر نياز واقعي مان است. اين موضوع را من كشف كرده ام و زندگي ام چنان رله و تنظيم شده كه حتي گراني هاي اخير نيز نتوانسته بر روي آن تأثير بگذارد. هر چيزي كه در ذهن داريد نصفش را خريد كنيد هيچ اتفاقي نمي افتد حتي خانم شما نيز نمي فهمد كه شما نصف مقدار سفارشش را خريده ايد.
نصف بيشتر آن چيزي كه مي خريم دورريز مي شود و اين خود اسراف است و خداوند مسرفين را دوست ندارد. چرا خداوند مسرفين را دوست ندارد براي اينكه به خودشان و مالشان و منابع عمومي صدمه مي زنند وگرنه خداوند منبع فيض و رحمت است و به خالش هيچ فرقي نمي كند كه ما چه مي كنيم.
از اين به بعد تصميم بگيريم:
هرچيزي را كه مي خواهيم بخريم فقط و فقط نصف يا كمتر از نصف آن را خريداري كنيم. آن وقت هيچ وقت دست تنگ نخواهيد شد.
الا بذكرالله تطمئن القلوب
همانا با ياد خدا دلها آرام گيرد. دلتو بسپار به خدا. بسپار به قدرت و رحمت لايزال و لايتنهاي هستي. با ياد خدا همنشيني تو با خدا قويتر مي شه و تو از منبع نعمت و بركت الهي بيشتر بهره مند مي شي. با ياد خدا خود را به همه اين منابع وصل مي كنيم.
خداوند دوست دارد به بندگانش عطا كند ولي بايد در كمال آرامش و شكوه بخواهيم. او نماينده اش را در وجود ما قرار داده تا ما را رهنمون گردد تا فوري خواسته هاي ما را اجابت كند.
پس چون با خدايي و خدا آرامش بي نهايت و ازلي است پس تو هم آرامش داري و به يك بادي از جا در نمي روي. فقط و فقط مي خواهي و وظيفه خود را انجام مي دهي. وظيفه ي ما آرام بودن و خدايي بودن است.